Velkommen til H. Skjalm P.'s AW21 kollektion 

Vi har åbnet dørene til vores showroom på Nikolaj Plads i København for at byde dig velkommen til lancering af vores AW21 kollektion. Kollektionen byder på mange nyheder i messing, keramik og i 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld. Lad os sammen skræddersy et flot sortiment, som passer til dine ønsker og din forretning, så vi kan hjælpe dig med at gøre julehandlen 2021 til en succés. 

Skynd dig at ringe nu på tel. +45 5069 2423 | +45 5069 2403 eller ....book vores møde automatisk i vores kalendere  ved at klikke på linket nedenfor


NYE PUDEBETRÆK? 


MØD VORES AW21 NYHEDER AYA, KARL, AKSEL, ADAM, AUGUST  OG GABRIEL.... De er alle i 100% økologisk bomuld, GOTS- certificeret og er designet så du give dit hjem et forfriskende farve. 
Med i 'Tomorrow Matters kollektionen'Knager & knopper

Vores absolutte bestsellers, er disse små fine knager lavet i messing, krom og jern. Ved alle knager, medfølger to skruer, så du både kan fastsætte dem på køkkenskabene, eller direkte i væggen til ophæng af jakken. 

Vælg mellem knager, knopper, hattekroge eller knagerækker... AW21 kollektionen byder også et par nye familiemedlemmer velkommen! 


Viskestykker, GOTS certificeret


Shop løs i vores viskestykker i 100% økologisk bomuld. Viskestykkerne er i 100% økologisk bumold,  GOTS certificeret, så du kan tørre dine tallerkener af med god samvittighed. Med i 'Tomorrow Matters kollektionen'.

Vi har i alt 56 forskellige viskestykker fordelt på 11 designs. 

Hvilket design er din favorit?


Vintage Coal bestik

Tid til fornyelse på bordet?
Så er vores elegante Vintage Coal bestikserie et flot bud. Bestikket er i sortlakeret metal, og den dobbelte coating gør bestikket meget stærkt. Serien er udvidet med fiskebestik, grillkniv og sauceske. FØLG OS PÅ INSTAGRAM

H. Skjalm P. engros har fået sin egen instagram, så kom tæt på, når vi er på messe, udvikler produkter og viser vores nyheder frem! 

FØLG OS HER

VORES SHOWROOM ER ÅBENT

Vores showroom i hjertet af København er åbent og vi glæder os til at byde dig velkommen!  

KLIK HER OG BOOK TID

PRESSE - BILLEDBANK

Find alle vores packshots og miljøbilleder samlet ét sted. 

KLIK HER


Vores adresse

Nikolaj Plads 9, 1067 København

Ring til os

+45 33 11 82 00 #4

Send os en email!

wholesale@hskjalmp.com